EN | RS

Karijera

Tražimo samo najbolje

Postavljamo najviše ciljeve za budućnost, sa željom da kontinuirano rastemo i obezbeđujemo izuzetne usluge našim klijentima. Kako bismo to postigli, tražimo samo najbolje kandidate, talentovane, izuzetno motivisane pojedince sa ambicijom da rastu zajedno sa našom bankom, sposobne da odgovore na sve izazove modernog vremena.

Biti deo Halkbanke znači biti deo dinamičnog, internacionalnog radnog okruženja ali i deo ambicioznog tima sa velikim mogućnostima za brz profesionalni razvoj i stručno usavršavanje. Posvećeni smo negovanju i razvoju naših zaposlenih tako što podržavamo njihovo usavršavanje kroz različite obuke, usmeravamo ih i pomažemo im da prošire svoja znanja i veštine.


Nudimo više od zaposlenja

Nudimo Vam šansu da istaknete svoje potencijale i mogućnost da doprinesete ostvarenju inovativnih planova, i sve to u banci koja u svom razvoju nastoji da ostane bliska sa svojim zaposlenima.

Za uzvrat, od Vas očekujemo da znate kako da prepoznate mogućnost za stvaranje profita, da budete efikasni kao i sposobni da funkcionišete u visokorazvijenom i fleksibilnom tržišnom okruženju.


Otvorene pozicije

Menadžer za klijente stanovništva, mesto rada: Beograd 

Menadžer za MSP klijente, mesto rada: Beograd

Ukoliko pozicija koja bi Vama odgovarala nije objavljena, možete popuniti opštu prijavu:

Obaveštenje: U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, samo slanje Aplikacije za zaposlenje, podrazumeva da ste saglasni da se Vaši podaci koriste u procesu selekcije. Banka garantuje da osim u pomenutom slučaju, Vaše lične informacije neće biti korišćene u drugu svrhu niti da će biti na raspolaganju trećim stranama.