EN | RS

Poruka predsednika Izvršnog odbora

Istaknuti akcionari, poslovni partneri, zaposleni, 

Već godinu i po dana poslujemo u Srbiji pod imenom Halkbank a. d. Beograd.

Već godinu i po dana je prošlo od obećanja da ćemo ostvariti pozitivan uticaj u bankarskom sektoru u Srbiji.

Od samog početka, postavili smo strategiju stabilnog rasta, sa primarnim ciljem proširenja poslovne mreže i dijapazona naših proizvoda i usluga.

Do sada smo uspešno povećali broj filijala, povećali bazu klijenata, a pre svega broj zaposlenih, što je od velikog značaja za region.

U toku 2018. godine planirano je dodatno proširenje poslovne mreže i pojačano prisustvo u još uvek nepokrivenim oblastima Srbije.

2018 će biti godina u kojoj će banka raditi na inovativnom i tehnološki modernizovanom sistemu platnih kartica.

Vođeni svojom misijom, ciljevima i stečenim iskustvom, pomoći ćemo privredi finansiranjem realnog sektora i građana u zemlji, obezbeđujući najbolje proizvode, usluge i uslove prilagođene njihovim potrebama.

Takođe, vođeni svojim korporativnim vrednostima i principima, u budućnosti ćemo učestvovati u društveno odgovornim projektima u nameri da se približimo realizaciji celokoupne slike našeg postojanja.

Istovremeno, služićemo kao most za povezivanje srpskih i turskih preduzeća omogućujući bolju i kvalitetniju saradnju na obostrano

zadovoljstvo.


Dragi prijatelji,

Radimo mnogo i posvećeno na realizaciji svojih ciljeva i projekata. Stoga čvrsto verujemo da ćemo uz jaku volju i kvalitetan kadar postati jedna od najuspešnijih i najpoželjnijih banaka za saradnju na tržištu.

Želeo bih sa posebnom naklonošću da se zahvalim našim cenjenim klijentima, poslovnim partnerima i zaposlenima na podršci i poverenju, i da ih pozovem da zajedno nastavimo putovanje ka krajnjem cilju uspešnog razvoja i stabilnosti.

S poštovanjem,

Kenan Bozkurt,

predsednik Izvršnog odbora Halkbank a. d. Beograd